Skip to content
IMG 20221009 WA0009 1

Uw therapeut

Ik ben Herma Rademakers-Verwey. Ik ben HBO gediplomeerd Bowen therapeut, natuurgeneeskundige en MSTR litteken therapeut. Daarnaast ben ik in het bezit van de diploma\’s medische en psychosociale basiskennis.  Veel verzekeraars vergoeden mijn facturen (gedeeltelijk). Zie hiervoor ook het tabblad tarieven.

De eerste 30 jaar van mijn werkzame leven ben ik werkzaam geweest in de financiële dienstverlening. Vanaf jonge leeftijd heb ik te maken gehad met veel hoofdpijn en migraine. Na een auto ongeval in 1994 kreeg ik er whiplash klachten bij.  Na 30 jaar zoeken naar een oplossing kwam ik in aanraking met De Bowen Therapie. Langzaam werd de wereld een stuk mooier voor mij. Al snel wist ik het; ik wil mensen met gezondheidsklachten gaan helpen minder pijn en meer energie te geven. Mijn vaste baan opgezegd voor een nieuwe passie in mijn leven.