site foto therapeut 2

Uw therapeut

Ik ben Herma Rademakers-Verwey. Ik ben in het bezit van het HBO diploma Bowen therapeut inclusief medische basiskennis. Met deze diploma’s heb ik voldoende medische kennis in huis om voor vergoeding in aanmerking te komen voor de meeste aanvullende verzekeringen van de zorgverzekeraars.

De eerste 30 jaar van mijn werkzame leven ben ik werkzaam geweest in de financiële dienstverlening. Vanaf jonge leeftijd heb ik te maken gehad met veel hoofdpijn en migraine. Na een auto ongeval in 1994 kreeg ik er whiplash klachten bij.  Na 30 jaar zoeken naar een oplossing kwam ik in aanraking met De Bowen Therapie. Langzaam werd de wereld een stuk mooier voor mij. Al snel wist ik het; ik wil mensen met gezondheidsklachten gaan helpen minder pijn en meer energie te geven. Mijn vaste baan opgezegd voor een nieuwe passie in mijn leven.

Mij afstudeer scriptie ‘Het leed dat whiplash heet’ beschrijft de zoektocht naar een oplossing voor een onbegrepen aandoening. Ik behandel al veel whiplash patiënten. Wilt u mijn scriptie graag lezen? Neem dan even contact met mij op.

Naast Bowen therapeut ben ik voorzitter van de Bowen vereniging om deze therapie meer landelijke bekendheid te geven.