Skip to content
Voorkant pand

Ervaringen

Angela (52) MS
Ik ervaar elke behandeling als een feestje voor mijn lijf. Het haalt de MS niet weg maar het zorgt wel voor een fijn ontspannen gevoel wat ik zo lang mogelijk probeer vast te houden. De persoonlijke benadering ervaar ik ook als zeer prettig! Een gesprekje, een lach en soms een traan…

Harry (54) Schouder en nek
Na een zeer lange periode van pijn in de nek en bovenrug met uitstralingspijn en na bezoek aan fysiotherapeut zonder resultaat maakte ik bij Herma kennis met Bowen. Ik kwam binnen met “baat het niet dan schaadt het niet” maar ging na enkele behandelingen bijna volledig klachtvrij weer weg. Zeer veel respect en bewondering voor de passie waarmee Herma de behandeling uitvoert. Voor en na de behandeling is er ruimte voor een gesprek en een luisterend oor wat erg fijn is. Herma, je bent goed bezig !!. Na de ‘coronapauze’ kom ik zeker weer bij je terug. Tot zover…bedankt !!

Ernie (63) diverse klachten
De Bowen therapie van Herma heeft mij vanaf de allereerste behandeling heel goed geholpen. Daarnaast is Herma een sympathieke en rustige persoonlijkheid, waardoor de behandelingen heel ontspannend zijn. Een cadeautje aan jezelf én een oplossing voor je klachten. Echt een aanrader!

Pijnlijke spieren bij het slapen en een lam gevoel in de benen.
Renate (54)
De behandeling is altijd gericht op mijn hele lichaam en is altijd symmetrisch. Dat geeft op zich al een evenwichtig gevoel.  De pauzes in de behandeling zijn een verrassende openbaring… er gebeurt nog van alles terwijl ik rustig alleen lig. Net alsof ik nog aangeraakt wordt of meegenomen wordt. De rust die ik ervaar is voor mij een warm bad. De dagen erna weet ik dat er van alles in beweging is en geef ik mijzelf ruimte om hiermee om te gaan inclusief veel water drinken. Na een drietal behandelingen  kan ik al korte tijd liggen op mij zij en na zeven behandelingen gaat het wonderlijk beter. Wel merk ik dat ik meer tijd tussen de behandelingen door nodig heb, ja mijn geest is al verder, maar mijn lichaam nog niet. Na negen behandelingen ben ik blijvend verholpen van mijn klacht.

Onverklaarbare pijnen
Richard (44)
Jarenlang rond gelopen met brandend gevoel tussen schouderbladen en onverklaarbare pijnen op borst en rug.
Alles geprobeerd en ik was non-believer van alternatieve middelen bleef Herma maar zeuren aan mijn hoofd dat Bowen zou helpen. In het kader van: “Baat het niet, schaadt het niet” toch maar geprobeerd. 
Na een professionele Intake gaan liggen op de tafel en aan de slag gegaan. Op dat moment gebeurde er weinig tot niets. Tot ik een week later erachter kwam dat het ineens beter ging. Week na week ging het beter en na 5 weken klachtenvrij.
Ik ben vanaf nu een believer geworden. Bowen werkt en Herma is een professionele begeleider op dit gebied. Dank Herma!

Stress
Bea (51)

Al na één behandeling was het voor mij duidelijk: Bowen is de ultieme combinatie van alle eerder gevolgde therapieën als yoga, Reiki, voetreflex en acupunctuur. En daarmee de meest complete, heilzame oplossing voor stressgerelateerde klachten. Tel daarbij de deskundige, ontspannen wijze van behandeling door Herma op, en je komt als een blij mens thuis. I love Bowen. En Herma.

Whiplash
Tanja (33)
Herma is echt heel goed!! sinds ik bij haar kom voel ik me echt een ander mens ik kan het iedereen aanraden. Zit beter in mijn vel en kan weer sporten! Gewoon top!

Rusteloze benen en knie operatie herstel
Francien (74)

Elke avond kon ik niet slapen van rusteloze benen en gloeiende voeten. Door Herma slaap ik weer zonder rusteloze benen en gloeivoeten! Echt geweldig. Ook ben ik naar haar toe gegaan voor behandelingen na mijn knie operatie (hele nieuwe knie). Door langdurige pijn was ik iets anders gaan lopen en zat er veel spanning en onbalans in mijn lichaam. Ik had flinke onderrug pijn. Fysio hielp niet. Herma bracht opnieuw balans in mijn lichaam en het herstel ging boven verwachting veel sneller dan de arts voorspeld had Binnen 3 maanden liep ik weer als een kievit zonder pijn! Mijn lichaam is zo blij met de Bowen therapie. 

Benno (47)
Je weet wat je doet ben betrokken bij je klant en maakt mensen blij en zorgt ervoor dat mensen zich beter gaan voelen. Niet over nadenken mensen maar gewoon doen. Echt top.

Tom (19) ongeval
In maart 2021 kwam ik tijdens een wielertraining in Kroatië met Team Novo Nordisk hard ten val. Het gevolg bleek, na meerdere verkeerde diagnoses, onder andere een hersenschudding. Ik heb meerdere dingen geprobeerd, zoals tips van de huisarts, fysio en neuroloog, maar niks hielp. Uiteindelijk kreeg ik via via de tip om Bowen therapie eens uit te testen. Wanhopig zoekend naar iets wat werkte heb ik me gelijk ingeschreven en vanaf het intake gesprek had ik het volste vertrouwen dat Herma echt iets voor mij kon betekenen. De eerste 3 sessies waren erg intens, maar sloegen gelijk goed aan. De duizeligheid en hoofdpijn namen snel af en ook de vermoeidheid volgde al snel. Nu, 6 sessies later, durf ik echt wel te zeggen dat ik (zo goed als) hersteld ben. De ene dag gaat uiteraard beter dan de ander, maar de stappen (of beter gezegd reuzensprongen) die ik heb gemaakt waren zeker niet mogelijk zonder de hulp van Herma!